Feed on
Posts
Comments

Värme och kyla

Sol och sommar! Jag läste nyligen om hur vädret för veckan kommer att vara på Weatherpal som var växlande. Efter förra helgens fina väder kändes det som om sommaren är på väg men nu verkar det bli ostadigt ett par veckor framöver. Jag som hade hoppats på att det ska bli en bättre sommar än förra året!

Det har varit ett dimmoln under morgonen som täckt stora delar av norra Götaland och Värmland men det kommer att lätta fram på dagen vilket resulterar i övervägande soligt väder. Även i resten av Sverige blir det soligt på många håll, men idet kan bli en del regnskurar i nordsöstra Norrland. I östra Götaland kan temperaturen gå upp mot 25 grader och i övriga Götaland samt i Svealand kommer temperaturen att ligga på runt 20 grader. I Norrland blir det kallare, ungefär 10-17 grader.

Från Nordsjön närmar sig moln och regn som kommer att komma in över västkusten i kväll. Molnen och regnet sprider sig åt nordost över landet och i morgon, kommer det att bli regn i stort sett hela landet men lite sol blir det i norra Norrland. Götaland får 15-20 grader, Svealand 12-18 grader, södra Norrland runt 10 grader och i högst upp i Norrland kring 15-20 grader.

Under fredagen rör sig regnet österut men det följs av skurar så även fredagen kommer att bli regnig över stora delar av landet. 15-20 grader i hela landet, utom längst i norr där det blir runt 10 grader.

På lördagen däremot passerar en mindre högtrycksrygg och det kommer att bli sol över landet, temperaturer allmänt kring 20 grader.

Jag har nyligen installerat ett kylaggregat så nu får sommaren komma!

Leave a Reply