Feed on
Posts
Comments

Bilhandlare i Stockholm

Varje år byter mer än en miljön bilar ägare. De flesta får man hoppas bli lyckade, medan andra kan bli katastrofala. Här kommer ett par råd som jag läste om i Icakuriren angående vad man ska tänka på när man ska köpa begagnad bil.

Först och främst – Vad behöver du för bil? Eller vad vill du ha för bil?
Vissa köper bil efter behov, andra ser bilen som ett nöje. Det finns alla typer av bilar. Stora, små, energisnåla, snabba, med dieselmotor och med bensinmotor. Fundera över vilken typ av bil som du ska titta efter. Det blir då lättare att skala bort ointressanta bilar bland alla bilar som finns ute på marknaden. När du väl bestämt dig för vilken typ av bil du vill ha är det bara att börja leta runt bland bilhandlare och på nätet. Det finns fördelar och nackdelar med att köpa bil via bilhandlare jämfört med att köpa den begagnade bilen privat.
Att köpa genom bilhandlare medför också en viss säkerhet. Bilhandlaren har tittat igenom bilen och när du köper den så vet du vad du får. Köper du däremot bilen av en privatperson så finns chansen att du blir lurad och att du inte blir nöjd med ditt köp. Köper du bilen privat är det extra viktigt att kolla upp bilens tidigare ägare, om den har haft tidigare skador med mera. Köper du den genom en bilhandlare så bör de kunna berätta om bilens historia för dig. Det finns mängder av bilhandlare i Stockholm så det är bara att börja leta!

Leave a Reply